Body Melody - Idee / ontwerp

Idee / ontwerp

Het idee is een resultaat van het filteren van de gedachten en de voor het bureau kenmerkende vertaling daarvan. De uitkomst, in de vorm van handmatige schetsen, is het eerste ontwerp en dient als fundament voor het stimuleren van de ideevorming en de ontwikkeling hiervan. Dit is geen eenzijdig traject, maar interactief van aard.


Berekening ereloon Proces in stappen
Body Melody - Proces

Proces

Het ontwerp komt tot stand in een vaak dynamisch proces. Binnen dit proces draait het om de samenwerking tussen/ en de samenvoeging van/ alle onderdelen van het architecturale concept. Bijkomend dient rekening te worden gehouden met de budgettaire, stedenbouwkundige, wettelijke en materiaal-gebonden vrijheden en beperkingen.  Elk aspect hiervan heeft zijn specifieke inbreng.
ATELIER BIS is de regisseur en draagt verantwoordelijkheid voor het selecteren, samenbrengen en verbinden van deze elementen.
Zo wordt met succes het ontwerp gerealiseerd.


Berekening ereloon Proces in stappen
Body Melody - Aanvraag

Aanvraag

De digitale weergave van het te bouwen of verbouwen project, en de omvorming tot een vergunningswaardig dossier, vormt de niet te miskennen basis om de openbare instanties de juiste beslissingen te laten nemen. ATELIER BIS streeft steeds naar het meest haalbare resultaat! 


Berekening ereloon Proces in stappen
Body Melody - Uitvoering

Uitvoering

De uitvoering (bouw) van het ontwerp vraagt om een continue toetsing van de gemaakte afspraken van alle betrokkenen.
ATELIER BIS draagt verantwoordelijkheid voor de directe voering en is in deze rol controlerend en, waar nodig, sturend op de beoogde kwaliteit. Middels dit handelen ontstaat de kwalitatieve en hoogwaardige architectuur waar ATELIER BIS voor staat. 


Berekening ereloon Proces in stappen

We kiezen er voor om steeds flexibel en klantgericht tewerk te blijven gaan. Onze kracht ligt in samenwerking.

Van particuliere renovaties, over nieuwbouw tot fabrieks-en projectbouw

Onze ontwerpen zijn stuk voor stuk de vertaling van wie jij bent, van jouw ziel. Telkens op maat van jouw budget en aspiraties. Vanuit onze eigen, unieke methodiek creëren wij een thuis.

Contacteer ons
Van particuliere renovaties, over nieuwbouw tot fabrieks-en projectbouw
© Atelier BIS 2023 | Privacy & Disclaimer | With    by Plenso

Wij maken gebruik van cookies

Onze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie