Verlangens vervullen

Als het gaat om onderdak, zijn het architecten die vorm geven aan deze basisbehoefte. Wij begrijpen het verlangen naar warmte, intimiteit en geborgenheid, maar we zien ook dat factoren als ruimtelijkheid, routing en functionele ruimtes belangrijk zijn bij het ontwerpen van deze basisbehoefte. Deze basisbehoefte is voor elk mens verschillend.

Alle zintuigen op scherp

Voor de beleving van het onderkomen en van het ontwerp ervan gebruikt de mens zijn zintuigen. Dat is vooral het zicht, maar ook tast, gehoor en reuk mogen niet worden vergeten. We zijn ons er misschien niet altijd van bewust, maar de beleving van een ruimte met onze zintuigen is het grootst als we in beweging zijn. Daardoor worden veranderingen in materiaal en kleur, hard en zacht, licht en donker, groot en klein, open en gesloten het meest merkbaar. Dit is wat ATELIER BIS dagelijks voor zich ziet om tot de ontwerpen te komen die vormgeven aan de basisbehoefte: De mens, bewegend in de ruimte.

Full service architectenbureau

ATELIER BIS is een full-service architectenbureau. Vanuit een compact opererende organisatie richten wij ons op een breed scala aan ontwerp-opgaven. Door de grote verscheidenheid aan opdrachten beschikken wij over een breed ontwikkelde kennis op het gebied van stedenbouw, architectuur en interieurarchitectuur. Of het nu gaat om een woning of een kantoor, we worden altijd door kennis en visie gedreven.

Hands-on approach

ATELIER BIS is een full-service architectenbureau. Efficiëntie, flexibiliteit en daadkracht zijn de pijlers van ons bureau. Wij schuwen complexiteit niet en denken graag proactief mee tot op detailniveau, in samenwerking met de partners uit ons brede netwerk. Op deze manier kunnen wij onze kennis en kunde optimaal inzetten en up-to-date houden. Samen de schouders eronder voor een mooi eindresultaat, dat is waar ATELIER BIS voor staat!

Van particuliere renovaties, over nieuwbouw tot fabrieks-en projectbouw

Van particuliere renovaties, over nieuwbouw tot fabrieks-en projectbouw

Onze ontwerpen zijn stuk voor stuk de vertaling van wie jij bent, van jouw ziel. Telkens op maat van jouw budget en aspiraties. Vanuit onze eigen, unieke methodiek creëren wij een thuis.

Contacteer ons
Van particuliere renovaties, over nieuwbouw tot fabrieks-en projectbouw
© Atelier BIS 2024 | Privacy & Disclaimer | With    by Plenso

Wij maken gebruik van cookies

Onze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie